Верифицирано

Територијални претензии голема Албанија твит

18:28 Jun 5 2024 Интернет

Територијални претензии голема Албанија твит
Опис
ТИ АЛБАНЕЦ МИ ДАВИ ЧЕСТ И ДАВИ МИ НАЈУБАВОТО ИМЕ НА СВЕТОТ АЛБАНКА“ Голема Албанија ќе стане синко.... од корисник @AncientDardania
Повеќе податоци
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците,Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза против албанците

20:19 Jul 26, 2023

Интернет, 0 Kms

говор на омраза против албанците

09:54 Oct 31, 2023

интернет, 0 Kms

Говор на омраза против бугари

16:33 Jan 05, 2024

интернет, 0 Kms

говор на омраза против жените

22:58 Dec 02, 2023

интернер, 0 Kms

Овие умноболни

14:53 May 26, 2024

Австралија, Сиднеј, 0 Kms