Верифицирано

Говор на омраза -национална припадност

20:01 Jun 4 2024 Интернет

Опис
Повеќе профили негирање на историјата територијата и државата во по еќе твитови
Повеќе податоци
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците,Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа,Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Говор на омраза против албанците

20:19 Jul 26, 2023

Интернет, 0 Kms

говор на омраза против албанците

09:54 Oct 31, 2023

интернет, 0 Kms

Говор на омраза против бугари

16:33 Jan 05, 2024

интернет, 0 Kms

говор на омраза против жените

22:58 Dec 02, 2023

интернер, 0 Kms

Овие умноболни

14:53 May 26, 2024

Австралија, Сиднеј, 0 Kms