Верифицирано

Национална основа говор на омраза

19:43 Jun 3 2024 Интернет

Национална основа говор на омраза
Опис
Артан Коти
Македонија е албанска. Албанците таму се единствените кои се домородци. Другите доаѓаат таму како напаѓачи, па вените се од каде доаѓаат руските степи на Монголија.
3d
Одговори.
Демир С. Фанда
Артан Коти го прифативме како рачен работник, почнаа да се појавуваат како продавачи на вртлог, ја отворивме вратата внатре и не бркаа таму има прозорец па словенската Џејн
Повеќе податоци
Вид на говор: Вознемирувачки говор/Сексуално вознемирување
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците,Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа,Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза против албанците

20:19 Jul 26, 2023

Интернет, 0 Kms

говор на омраза против албанците

09:54 Oct 31, 2023

интернет, 0 Kms

Говор на омраза против бугари

16:33 Jan 05, 2024

интернет, 0 Kms

говор на омраза против жените

22:58 Dec 02, 2023

интернер, 0 Kms

Овие умноболни

14:53 May 26, 2024

Австралија, Сиднеј, 0 Kms