Верифицирано

КОД: Мрежата на босот од Грчец се ширела и низ институциите за гонење на криминал

16:15 Jan 28 2024 Скопје

КОД: Мрежата на босот од Грчец се ширела и низ институциите за гонење на криминал КОД: Мрежата на босот од Грчец се ширела и низ институциите за гонење на криминал
Опис
На ден 28.01.2024 во 4:15 pm на Фејсбук од страна на порталот Skopjeinfo.mk е објавен пост со наслов: „ При полициската истрага се користени податоци од апликацијата „Скај“ која на криминалците им служела да ги сокријат плановите и доказите пред органите на прогонот.
-КОД: Мрежата на босот од Грчец се ширела и низ институциите за гонење на криминал (Видео) “ и се забележани коментари со говор на омраза врз основ на етничка припасност

Dejan Velkovski
Eko Emir Sulejmani
Ja znam deka nema da ima sozivot
Koga shiptar ke ja kaze realnosta

Riste Gjorgiev
Dejan Velkovski Sds-shiptarska e najjaka so drogata n Balkanot, ima svoju oranzerii svodi fabrika za prerabotka, Makedonija e napravena Evropska Kolumbija za samo 7 godini.Nie vo Makedonija imame Nash Eskobar, kako guptin e ama mameto ni eba na site za kratko vreme.E posle izboritie neznam SHTO i kako ke bide, ke videme!

Nusret Mehmedi
Dejan Velkovski koj saka da zivee so tatari
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Skopjeinfo.mk

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0