Верифицирано

Мојот Гостивар

18:19 Nov 19 2023 Скопје

Мојот Гостивар Мојот Гостивар
Опис
На ден 19.11.2023 во 6:19 pm на Фејсбук од страна на порталот Патриотско друштво е објавен пост со наслов: “Мојот Гостивар ” и слика објавена на која се гледа нацртано албанското знаме на скулптурата со латинични букви со името на градот, и се забележани коментари со говор на омраза врз етничка и национална основа

Seyare Naum
Abe treba éden den da se rece kraj na siptaranata koga podnizuvanje ovde e républika Makedonija

Ciro Di Marcio
oooooo surat vi ebam nebanjat cccc ALOOOO OLIVER SPASOVSKI ?????

Stojan Bogdanoski
nikako gostivar uzas mizerija katastrofa

Stojan Bogdanoski
Taka e ova nee gostivar ova e dubre grad gostivar albansko zname

i Pacanoska
Mizerno pleme ste

Miso Bocevski
Турциве што глумат шпинови
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Патриотско друштво

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0