Верифицирано

47-годишник ја силувал сопругата

15:21 Nov 14 2023 Скопје

47-годишник ја силувал сопругата 47-годишник ја силувал сопругата
Опис
На ден 14.11.2023 во 3:21 pm на Фејсбук од страна на порталот Сител ТВ е објавен пост со наслов: “Пробиштип: 47-годишник ја силувал сопругата” и се забележани коментари со говор на омраза поради пол и род


Маргарин Петревски
kako moze soprugata da si siluva, soprugata e negova sopstvenost, sto saka kje pravi, ne ja istepal ili slicno, samo i go nacukal
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Сител ТВ

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0