Верифицирано

Говор на омраза против Танкица

09:37 Oct 31 2023 интернет

Говор на омраза против Танкица Говор на омраза против Танкица
Опис
На објава за убиството во Кочани, забележан говор на омраза против Танкица од страна на профилот Бале Димчевски и Маја Бутевска
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза против роми

15:26 Jul 09, 2023

Интернет, 0 Kms

Говор на омраза против албанците

20:19 Jul 26, 2023

Интернет, 0 Kms

Говор на омраза

20:26 Mar 01, 2024

интернет, 0 Kms

говор на омраза против македонците

23:03 Dec 27, 2023

интернет, 0 Kms