Верифицирано

детска порнографија

12:51 Aug 30 2023 Скопје

детска порнографија детска порнографија
Опис
На ден 30.08.2023 во 12:51 pm на Фејсбук од страна на порталот Sakam Da Kazam е објавен пост со наслов: „ 30-ГОДИШЕН ГОСТИВАРЕЦ ОСОМНИЧЕН ДЕКА СНИМАЛ ДЕТСКА ПОРНОГРАФИЈА, ПОБАРАН Е ПРИТВОР “? “ и е забележан коментар со осуда кон малолетничката

Суада Исени Исени ·
Сеа девојчињата обожаваат да заведуваат батковци... и да им се качуваат. Мхм. Не лажам ја.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Sakam Da Kazam

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0