Верифицирано

говор на омраза против албанците и македонците

17:38 Aug 26 2023 Интернет

говор на омраза против албанците и македонците говор на омраза против албанците и македонците говор на омраза против албанците и македонците
Опис
На објава во однос на истакнатото знаме на голема албанија кој предизвика омраза, забележан е говор на омраза во коментари.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0