Верифицирано

ОМРАЗА ПРОТИВ ЛИЦАТА СО АУТИЗАМ

17:00 Aug 28 2023 Интернет

ОМРАЗА ПРОТИВ ЛИЦАТА СО АУТИЗАМ ОМРАЗА ПРОТИВ ЛИЦАТА СО АУТИЗАМ ОМРАЗА ПРОТИВ ЛИЦАТА СО АУТИЗАМ ОМРАЗА ПРОТИВ ЛИЦАТА СО АУТИЗАМ
Опис
На ден 13.05.2023 година, во 16:52 часот, објавен е говор на омраза врз основа на сексуална ориентација и родов идентитет од профилот @KaiserW31928386. На споделена слика авторот пишува „Педерите во логор каде што и припаѓаат“.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0