Верифицирано

Подбив кон Македонскиот народ

22:29 Oct 17 2022 Скопје

Опис
Говорот на Џамбаски изјавувајќи омраза и подбив кон Македонскиот народ
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: А1 On - Канал5 - Точка - Република - Алфа-Сител

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0