Верифицирано

Коментар до Шекеринска – колку гласови украде кај циганите

22:43 Jul 23 2020 Скопје

Опис
На ден 23.07.2020-та година, во 22:43 часот е нотиран говор на омраза поради социјално потекло, објавен како коментар од твитер профилот @Ajdemajkata. На твит на официјалниот профил на Радмила Шекеринска кој се однесува на изборната победа на СДСМ за парламентарните избори, стои коментарот „колку гласови украде кај циганите? Да не излезат снимки.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0