Верифицирано

Скопје за мене е урбана мафија ... и лаење на кучиња према цигани

23:57 Jul 26 2020 Скопје

Опис
На ден 26.07.2020-та година, во 23:57 часот е нотиран говор на омраза поради социјално потекло, објавен од твитер профилот @Peropepito. Во твитот пишува „Скопје за мене е урбана мафија нови згради што мирисаат на кнауф запиштени трговски кај што можеш да се издрогираш раат и лаење на кучиња према цигани чергари.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0