Верифицирано

Што правет двајца цигани во афтобус? - Смрдет

00:50 Jul 19 2020 Скопје

Опис
На ден 19.07.2020-та година, во 00:50 часот е нотиран говор на омраза поради социјално потекло, објавен од твитер профилот @CikaRika69. Во твитот напишан пишува „што правет двајца цигани во афтобус, а? * Смрдет.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0