Верифицирано

Само земјотрес за вас мам*то шиптарско

00:45 May 4 2020 Скопје

Само земјотрес за вас мам*то шиптарско Само земјотрес за вас мам*то шиптарско Само земјотрес за вас мам*то шиптарско Само земјотрес за вас мам*то шиптарско
Опис
На фб е објавено изјавата на директорот на култура од Тирана и се лоцирани коментари со говор на омраза поради етничка припадност.
Повеќе податоци
Кривични дела: Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0