Верифицирано

Говор на омраза насочен кон албанските навивачи во РСМ.

20:36 Jul 19 2021 Скопје

Говор на омраза насочен кон албанските навивачи во РСМ. Говор на омраза насочен кон албанските навивачи во РСМ.
Опис
Говор на омраза насочен кон албанските навивачи во РСМ, нарекувајќи ги „козојебци“.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0