Верифицирано

Шиптарите со крст на главите

16:52 Jul 26 2020 Скопје

Шиптарите со крст на главите Шиптарите со крст на главите Шиптарите со крст на главите Шиптарите со крст на главите Шиптарите со крст на главите Шиптарите со крст на главите
Опис
На фб портал #АлфаТелевизија е објавена изјавата на Али Ахмети дадена на митингот во Скопје во врска со Гоце Делчев каде се лоцирани коментари со говор на омраза поради етничка и политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0