Верифицирано

„Стрелање за вас ШАРЕНИТЕ И ШИПТАРИТЕ“

17:20 Feb 20 2020 Скопје

„Стрелање за вас ШАРЕНИТЕ И ШИПТАРИТЕ“ „Стрелање за вас ШАРЕНИТЕ И ШИПТАРИТЕ“ „Стрелање за вас ШАРЕНИТЕ И ШИПТАРИТЕ“ „Стрелање за вас ШАРЕНИТЕ И ШИПТАРИТЕ“
Опис
На Facebook објава на портал изјава на Илија Димовски е лоцирано говор на омраза и одобрување на геноцид кон етничка заедница и политичка припадност и објавено слика во коментар на Илија Димовски и Антонио Михајловски како размислуват на разголени мажи.
Повеќе податоци
Кривични дела: Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0