Верифицирано

twit na socijalna mreza twitter

10:09 Oct 3 2019 Скопје

twit na socijalna mreza twitter
Опис
twit objaven od korisnik na soc mreza govor na omraza kon romskata zaednica
Повеќе податоци
Кривични дела: Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер
Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст: 40-45

Веродостојност: UP DOWN 0