Неверифицирани

Говор на омраза

19:31 Jun 3 2019 Фејсбук

Говор на омраза Говор на омраза
Опис
Говор на омраза на фејсбук видео пренос во живо од Аеродромот за време на пречек на ракометарите на Вардар, од профил со име Piton X Della на етничка и национална основа. Во прилог доставувам и слики од коментарите.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0