ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

2341-2345 of 2451 ui_main.reports

Фотографија - коментар на фб 0 ui_main.verified

13:18 Jun 23, 2015

Фотографија во коментари на фејсбук фан страницата на Миленко Неделковски со навредлива содржина за новинарот и активист Огнен Јанески. https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/l/t1.0-9/10277224_1456657244634711_1179186379231034372_n.jpg?oh=86f18d09aeaf4878ea2ef66558cbdfba&oe=5626932B ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Skopje, Macedonia (FYROM)

Колумна на Саше Политико 0 ui_main.verified

13:29 Jun 20, 2015

Саки бе саки, смешно човече си ти знаеш ли? Гомце си ти, гомце смешно мутаво празноглаво, кретенче… Два типа на новинари му дозволија... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Skopje, Macedonia (FYROM)

Говор на омраза поради сексуална ориентација 0 ui_main.verified

13:04 Jun 16, 2015

Говор на омраза поради сексуална ориентација објавен на официјалната страница на поддржувачи на Миленко Неделковски. Фотографија во прилог на... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Skopje, Macedonia (FYROM)

Vest na portalot narodenglas.com 0 ui_main.unverified

01:37 Jun 13, 2015

(ВИДЕО) КОМЕДИЈА : Кокошката на Грујо, музичкиот анти-талент д-р Софијанова, како недоквакана се клешти и глуми певаљка на куртон телевизијата... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Skopje, Macedonia (FYROM)

Говор на омраза поради сексуална ориентација 0 ui_main.verified

12:11 Jun 02, 2015

Фотографија објавена на фан-страницата на Миленко Неделковски со говор на омраза врз основ на сексуална ориентација. Фотографија во прилог. ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Skopje, Macedonia (FYROM)

2341-2345 of 2451 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2451 0.55 97.18%