Верифицирано

Интернет порталот Фактор на својата фан страна на фејсбук објавува интервју од членови на ЛГБТ заедницата. Со наслов "Лезбејко како не ти е страм,ти треба да се лечиш".

10:31 Jun 27 2021 Тетово

Интернет порталот Фактор на својата фан страна на фејсбук објавува интервју од членови на ЛГБТ заедницата. Со наслов "Лезбејко како не ти е страм,ти треба да се лечиш". Интернет порталот Фактор на својата фан страна на фејсбук објавува интервју од членови на ЛГБТ заедницата. Со наслов "Лезбејко како не ти е страм,ти треба да се лечиш". Интернет порталот Фактор на својата фан страна на фејсбук објавува интервју од членови на ЛГБТ заедницата. Со наслов "Лезбејко како не ти е страм,ти треба да се лечиш". Интернет порталот Фактор на својата фан страна на фејсбук објавува интервју од членови на ЛГБТ заедницата. Со наслов "Лезбејко како не ти е страм,ти треба да се лечиш". Интернет порталот Фактор на својата фан страна на фејсбук објавува интервју од членови на ЛГБТ заедницата. Со наслов "Лезбејко како не ти е страм,ти треба да се лечиш".
Опис
Интернет профилот Фактор на својата фан страна на фејсбук објавува интервју од членови на ЛГБТ заедницата. Со наслов "Лезбејко како не ти е страм,ти треба да се лечиш".Кој предизвикува навреди како "курви" "треба да се лечите" и ширење говор на омраза кон ЛГБТ заедницата.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Faktor.mk

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

говор на омраза по етничка основа

11:19 May 30, 2014

Тетово, 0 Kms

Говор на омраза

11:30 Jun 18, 2014

Тетово, 0 Kms

Govor na omraza poradi politicka pripadnost

13:03 Sep 20, 2016

Тетово, 0 Kms

Govor na omraza koj go siri t.n.Hristijansko bratstvo

13:47 Jul 25, 2018

Тетово, 0 Kms

Смрт за каури

20:27 Feb 13, 2020

Тетово, 0 Kms