Верифицирано

Тодор Петров за Црвенковски

21:45 Mar 4 2014 Фејсбук

Тодор Петров за Црвенковски Тодор Петров за Црвенковски Тодор Петров за Црвенковски Тодор Петров за Црвенковски
Опис
Тодор Петров, претседател на Светскиот македонски конгрес, се изјасни за Бранко Црвенковски, изјавувајќи дека „Киро Глигоров денес гние на Бутел, набргу друштво ќе му прави и Бранко Црвенковски“. Петров во својот текст се осврнува и на етничките елементи.
Линк од вести
http://a1on.mk/wordpress/archives/293286
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0