Неверифицирани

Активист на СДСМ „го погреба“ Илчо Захариев во морбидна снимка, осуди стигнаа од сите страни (Видео)

12:33 Oct 25 2017 Shtip, Macedonia (FYROM)

Опис
Активист на СДСМ „го погреба“ Илчо Захариев во морбидна снимка, осуди стигнаа од сите страни (Видео)
Линк од вести
http://republika.mk/836349
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Телевизија,Интернет портал

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

11:38 May 20, 2014

Штип, 0.64 Kms

омраза

01:33 Jul 02, 2017

Kochani, Macedonia (FYROM), 15.93 Kms

Говор на омраза на јавен простор

13:15 Sep 13, 2016

Veles, Macedonia (FYROM), 22.13 Kms

Умрете комунисти

22:54 Jun 29, 2014

Probishtip, Macedonia (FYROM), 25.31 Kms

Говор на омраза

12:07 Jun 23, 2014

Струга, 25.31 Kms