Верифицирано

Говор на омраза врз сексуална ориентација

13:23 Jul 10 2017 Skopje, Macedonia (FYROM)

Говор на омраза врз сексуална ориентација Говор на омраза врз сексуална ориентација Говор на омраза врз сексуална ориентација
Опис
Говор на омраза врз основа на сексуална ориентација, како коментар на споделена објава на Фејсбук, дел од видео кампања за промоција на правата на ЛГБТИ заедницата.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0