Неверифицирани

омраза

01:33 Jul 2 2017 Kochani, Macedonia (FYROM)

Опис
Љубиша миленковиќ од кочани навредуваше албанци со зборовите- шиптарско племе, шиптари и слично.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Говор на омраза

11:38 May 20, 2014

Штип, 16.55 Kms

Govor na omraza vo plakat

10:53 Nov 06, 2015

Kriva Palanka, Macedonia (FYROM), 20.36 Kms

Говор на омраза

11:40 Jul 06, 2014

Струмица, 35.09 Kms

Моден Раздор

05:22 Aug 08, 2018

Струмица, 35.09 Kms