Верифицирано

СДСКОМУЊАРОПЕДЕРСКА ФАШИСТИЧКА ПЕДОФИЛСКА САТАНИСТИЧКА ТЕРОРИСТИЧКА СЕКТА

17:49 Jan 28 2024 Кочани

СДСКОМУЊАРОПЕДЕРСКА ФАШИСТИЧКА ПЕДОФИЛСКА САТАНИСТИЧКА ТЕРОРИСТИЧКА СЕКТА СДСКОМУЊАРОПЕДЕРСКА ФАШИСТИЧКА ПЕДОФИЛСКА САТАНИСТИЧКА ТЕРОРИСТИЧКА СЕКТА
Опис
На ден 28.01.2024 година, во 17:49 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа и политичка припадност, како коментар на фејсбук објава од профилот @Dragan Jovanov. Во коментарот на објавата пишува: „Македонија во 1992 година е формирана така да да може да се распадне и после 32 години дојде денот кога се РАСПАДНА . НА МАКЕДОНЦИТЕ ТОЛКУ И СЕЧЕ ЛЕЈКАТА ГЛУПАНДЕРИ СВЕТСКИ ШАМИОНИ. КОДОШИ СВЕТСКИ ПРВАЦИ. Е ЈЕБИГА ТОА Е. СО ГЛУПАНДЕРИ КРЕТЕНИТЕ ИДИОТИТЕ КОМУЊАРСКИ ГЛАСАЧИ НА СДСКОМУЊАРОПЕДЕРСКА ФАШИСТИЧКА ПЕДОФИЛСКА САТАНИСТИЧКА ТЕРОРИСТИЧКА СЕКТА И 32 ГОДИНИ БЕШЕ МНОГУ “.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа,Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Приближна возраст: 40 години

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0