Верифицирано

Парада на гордоста -повици за насилство

11:40 Jun 17 2021 Скопје

Парада на гордоста -повици за насилство Парада на гордоста -повици за насилство Парада на гордоста -повици за насилство Парада на гордоста -повици за насилство Парада на гордоста -повици за насилство Парада на гордоста -повици за насилство Парада на гордоста -повици за насилство Парада на гордоста -повици за насилство Парада на гордоста -повици за насилство Парада на гордоста -повици за насилство Парада на гордоста -повици за насилство Парада на гордоста -повици за насилство
Опис
На социјалната мрежа индтагран, по објавувањето на веста за организирање на парадата на гордоста приватни профили се закануваат по живот и здравјето лицата од лгбти заедницата и со тоа ја загрозуваат сигурноста по основ на сексуална ориентација.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0