Верифицирано

Говор на омраза на твитер во однос на победниците на Евровизија.

13:42 Jun 26 2021 Штип

Говор на омраза на твитер во однос на победниците на Евровизија.
Опис
Говор на омраза на твитер во однос на победниците на Евровизија, нарекувајќки ги „педери“ и „лезбејки“
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0