Верифицирано

Коментар за Заев и Ципрас: Ова се синко педери и болни

16:45 Aug 29 2020 Скопје

Опис
На ден 29.08.2020-та година, во 16:45 часот е нотиран говор на омраза поради политичка припадност/сексуална ориентација и родов идентитет, објавен како коментар од твитер профилот @dragan_mitevski. Во коментарот пишува „Е синко, ова се педери и болни, немој никогаш да бидеш таков. Ме разбра.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0