Верифицирано

Листата на СДСМ – најславите педери во регионот

09:26 Jun 25 2020 Скопје

Опис
На ден 25.06.2020-та година, во 09:26 часот е нотиран говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет/политичка припадност, напишан од твитер профилот @AtanasiuMico. На споделена фотографија на која се наоѓаат носителите на изборните единици од партијата СДСМ, тој пишува „Најславните педери во регионот. Педерска листа надреалиста. “
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0