Верифицирано

Графит во Струмица

13:57 Apr 13 2014 Strumitsa, Macedonia (FYROM)

Графит во Струмица
Опис
Говор на омраза спроти градинката каде имаше избирачко место за гласање. Текстот на натписот гласи: „Политичари - курви“.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

11:40 Jul 06, 2014

Струмица, 0.14 Kms

Говор на омраза на интернет

22:36 Dec 02, 2017

Strumica, Macedonia (FYROM), 0.32 Kms

Говор на омраза

11:38 May 20, 2014

Штип, 30.8 Kms

омраза

01:33 Jul 02, 2017

Kochani, Macedonia (FYROM), 34.97 Kms