Верифицирано

'' А1 TERORISTICKA GRUPA '' '' SDS'' '' PEDER ZA DIREKTOR ''

13:40 Sep 2 2019 Скопје

Опис
На ден 19.08 (Понеделник) 2019 година, порталот за известување вести ''infomax'' објавуваат вест за повторно отварање на А1 Телевизија.
При објавување на таа вест на фејсбук беа напишени коментари со говор на омраза.
1. '' А1 TERORISTICKA GRUPA PAK VO AKCIJA PROTIV MAKEDONIIJA... SDS BANDATA NEMOZE BEZ TIE TERORISTI ''

2. '' Se bara peder za direktor vo A1 ''
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0