Верифицирано

Omraza po nacionalnost

04:21 Jun 3 2019 Скопје

Опис
Komiti slavat pobeda na vardar so pcuenje i navreduvajki albancite koi se isto del od isto drzavjabstvo no nazivi siptari , mrtov siptar dobar siptar , gasni komari i mng drugi navredi sramota za ovie organizatori i sramota za site koj prqat nehumani raboti .
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа
Вие сте: Жртва

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Телевизија,Интернет портал,Фејсбук
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Portqn narodenglas Site televiziji koj bile vo plostadot
Јавен настан: Спортски натпревар
Јавен простор: Симбол
Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите: Vikanje i derenje od site
Пријавивте ли во полиција?: даКако реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори): Не направија ништоДали сте задоволни од односот на полицијата?: Воопшто не сме задоволниДали пријавивте на друго место?: Не пријавив на друго место

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0