Верифицирано

Луѓето на Заев се терористи, убијци, педери и лезбејки

19:10 Apr 26 2019 Скопје

Опис
На ден 26.04.2019-та, во 19:10 часот, регистрирано е говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет/политичка припадност, објавено од твитер профилот @JNaumoski. Коментирајќи на друг пост „Драган Спасов – Дац направен метла“, авторот на коментарот прашува „“Што може да се очекува од луѓето околу Заев? Пијаници, криминалци, терористи, убијци, рекетари, педери и лезбејки“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0