Верифицирано

Говор на омраза врз на национална припадност

14:46 Apr 27 2023 Тетово

Говор на омраза врз на национална припадност Говор на омраза врз на национална припадност Говор на омраза врз на национална припадност Говор на омраза врз на национална припадност
Опис
Приватен профил на Instagram @patriotskodrustvo
со своите статус објави поттикнува омраза помеѓу албанскиот,македонскиот и бугарскиот народ.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

говор на омраза по етничка основа

11:19 May 30, 2014

Тетово, 0 Kms

Говор на омраза

11:30 Jun 18, 2014

Тетово, 0 Kms

Govor na omraza poradi politicka pripadnost

13:03 Sep 20, 2016

Тетово, 0 Kms

Govor na omraza koj go siri t.n.Hristijansko bratstvo

13:47 Jul 25, 2018

Тетово, 0 Kms

Смрт за каури

20:27 Feb 13, 2020

Тетово, 0 Kms