Showing Reports From Feb 16, 2014 to Jul 31, 2019 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
26-30 of 572 Reports

"За вас крвави копилиња само убиства" 0 Verified

17:43 Jun 27, 2019

На ден 27.06.2019 (Четврток) забележан е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет на Фејсбук објава на медиумот "Телевизија... More Information » « Less Information

Скопје

"За вас крвави копилиња само убиства" 0 Verified

17:06 Jun 27, 2019

На ден 27.06.2019 (Четврток) забележан е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет на Фејсбук објава на медиумот "Телевизија... More Information » « Less Information

Скопје

Ако педерлукот не е болест, зошто промена на пол да се финансира од ФОНД? 0 Verified

13:31 Jun 27, 2019

На ден 27.06.2019-та година, во 13:31 часот е нотиран говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер... More Information » « Less Information

Скопје

Говор на омраза против 0 Verified

16:57 Jun 26, 2019

На објавата на Кока Кола Македонија има повеќе коментари кои експлицитно зборуваат за каменување, колење и палење живи на учесници на претстојната... More Information » « Less Information

Скопје

"Во Скопје мора да има многу ќотек на 29ти" 0 Verified

21:29 Jun 24, 2019

На ден 24.06/2019 година (Понеделник) забележана е Фејсбук објава на статија од веб порталот freeglobe.net од страна на Драган Угриновски со... More Information » « Less Information

Скопје

26-30 of 572 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
572 0.28 91.26%