Верифицирано

Коментари под статија на Кајгана

01:50 Dec 3 2017 Струмица

Опис
Статијата се однесува за тоа како Зорица Заева вели дека местото на жената не е во кујната. Коментарите под овој наслов се запрепастувачки.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: kajgana.com

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Умрете комунисти

22:54 Jun 29, 2014

Probishtip, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза

12:07 Jun 23, 2014

Струга, 0 Kms

Говор на омраза

13:38 Jun 30, 2014

Радовиш, 0 Kms

statija vo tocka

13:38 Aug 28, 2014

na net go procitav, 0 Kms