Верифицирано

Твитер објава со говор на омраза кон припадниците на геј популацијата.

00:07 May 29 2021 Скопје

Твитер објава со говор на омраза кон припадниците на геј популацијата.
Опис
Твитер објава со говор на омраза кон припадниците на геј популацијата, нарекувајќи ги „педери“.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0