Верифицирано

Говор на омраза по основ сексуална ориентација

10:12 May 18 2021 Скопје

Говор на омраза по основ сексуална ориентација Говор на омраза по основ сексуална ориентација Говор на омраза по основ сексуална ориентација Говор на омраза по основ сексуална ориентација
Опис
На повеќе портали беше објавено за Меѓунаеодниот ден против хомофобијата, трансфобијата и бифобијата, 17ти мај. На секоја објава на социјалните мрежи следеа коментари со говор на омраза.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0