Верифицирано

Племе муслиманско гнасно

17:00 Jul 26 2020 Скопје

Племе муслиманско гнасно Племе муслиманско гнасно Племе муслиманско гнасно Племе муслиманско гнасно Племе муслиманско гнасно Племе муслиманско гнасно Племе муслиманско гнасно
Опис
На фб портал #360Степени е објавена изјавата на Али Ахмети во однос на тоа што лидерот на СДСМ даде изјава дека време е на ДУИ да биде опозиција каде се лоцирани коментари со говор на омраза поради етничка, политичка припадност и религија.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0