Верифицирано

Говор на омраза

21:58 Jan 12 2020 Скопје

Говор на омраза Говор на омраза
Опис
Говор на омраза конвиот политичар заради бојата на неговиот тен нарекувајки го циган и ширење на омраза ко етничка заедница односно кон Ромите
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0