Верифицирано

"Ова глупача прасе пред колење помина Митров ден што чекате време е да се укине тоа издајничко СЈО"-Говор на омраза во Фејсбук коментари

12:45 Nov 23 2018 Скопје

Опис
На ден 23.11.2018 (Петок) на Фејсбук профилот на Љупчо Златев пронајдена е објава од 14.11.2018,која гласи:"Дај бе да се иселиме сите од државава. Ова ниво на глупоќа веќе не се поднесува. Мислам озбилно, гледајте го створењево што зборува... не знае што е политичар, што е политички азил...
Не сакам да бидам вулгарен и нападен, ама како човек да реагира на ова?
Па веќе преку глава, пари и пари даваме за даноци сите ние кои ринтаме како стока за оваа амеба да троши 4 милиони евра годишно, вкупно 12 милиони до сега!". Во коментарите оставени на оваа објава се забележуваат коментари упатени кон специјалната јавна обвинителка Катица Јанева. Коментарите се оставени од страна на:Aleksandar Gorgievski(Taj sto ja sminkal ovaa svinja ona vaka e kako cudiviste toj se pogrizil uste pogolemo da izgleda pred kameri ponepisna zena od ovaa ni sum videl ni ke vidam.), Goran Abov (kolku ti ne si svinja, debela glupaca..), Nada Zdravkov (OVA GLUPACHA PRASE PRED KOLEJNE POMINA MITROVDEN SHO CHEKATE VREME E DA SE UKINI TO IZDAJNICGKO SJO.),Ана Симоска (Криви се и новинарите им ќутат на дебилните суштества на функција и сами се омаловажуваат).
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0