Верифицирано

3 случаи на мапа на голема држави на платформата твитер

19:46 Apr 26 2024 Куманово

Опис
Од корисникот @Emir21577592
Повеќе податоци
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците,Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа,Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем,Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

12:53 May 17, 2014

Куманово, 0 Kms

Омраза на платформата Х

01:02 Apr 19, 2024

Куманово, 0 Kms

govor na omraza protiv drzavata i znameto

13:52 Aug 30, 2016

Куманово, 0 Kms

Говор на омраза

13:10 Jun 18, 2014

Куманово, 0 Kms

Говор на омраза од србски бот мрежа

01:06 Apr 19, 2024

Куманово, 0 Kms