Верифицирано

Твитер говор на омраза национална припадност негирање

18:58 Apr 25 2024 Битола

Опис
Повеќе Твитер пријавени корисници негираат посебноста на Македонците во повеќе твитови
Повеќе податоци
Вид на говор: Говор на омраза
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

ВО КОРИСТ САМО НА ШИПТАРИТЕ

17:59 Feb 02, 2024

Битола, 0 Kms

Говор на омраза национачна - етничка основа

09:24 Mar 12, 2020

Битола, ул. Јане Сандански, зграда Шехерезада, 0 Kms

Само тепање за овие срања

11:58 Jun 26, 2023

Битола, 0 Kms

Говор на омраза кон мигрантите

01:57 Aug 07, 2017

Битола, 0 Kms