Верифицирано

Говор на омраза раза и територијални претензии

23:30 Feb 16 2024 Скопје

Опис
Од твитер корисник @Valenti41854604 кој навредува и повикува на територијални претензии
Повеќе податоци
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците,Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа,Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0