Верифицирано

Седнувам да пијам кафе каде што келнер е ѓуптин тие немаат корона

13:41 Jul 18 2020 Охрид

Опис
На ден 18.07.2020-та година, во 13:41 часот е нотиран говор на омраза поради социјално потекло/врз основ на здравствена состојба, објавен од твитер профилот @diktatorot1. Во твитот пишува „седвам да пијам кафе кај што е келнер ѓуптин тие не фаќаат корона.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0