Верифицирано

Говор на омраза кон мигрантите

10:00 Aug 8 2017 Bitola, Macedonia (FYROM)

Говор на омраза кон мигрантите Говор на омраза кон мигрантите
Опис
Иако не претставува директен говор на омраза, објавата предизвикува и поттикнува омраза кон бегалците.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Govor na omraza vrz seksualna orientacija

01:07 Jun 16, 2016

Bitola, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза врз етничка припадност

17:12 Jan 18, 2018

Bitola, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза

13:23 May 23, 2014

Битола, 0.24 Kms