Верифицирано

Шиптар е навреда само ако се навредиш

22:56 Jun 5 2020 Скопје

Опис
На ден 05.06.2020-та година, во 22:56 часот е нотиран говор на омраза поради етничка припадност, објавен од твитер профилот @Neznajach. Во твитот пишува „Шиптар е навреда само ако се навредиш.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0