Верифицирано

Коментар за Ерван Фуере – од каде го ископаа овој стар педер

08:22 Apr 11 2019 Скопје

Опис
На ден 11.04.2018-та година, во 08:22 часот, регистриран е подбив кон претставници на странски држави, во конкретниот случај се работи за Ерван Фуере. Споделувајќи пост објавен од друг профил во кој се пренесува изјава на Фуере, авторот @Gjuro od Amerika прашува „Од каде го ископаа овој стар педер....симбол на нашата апатија, некомпетентност, корупција и дупелижење? Љубов ли е во прашање?“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0